Marstrand

Från i Måndags till i Torsdags, var jag med Isabelle och Frida på marstrand. Det var verkligen mysigt! där sprang vi runt i fyra dagar och gjorde verkligen inget vettigt. Vi bodde hos Isabelles mamma, sommar stugan. Jätte mysiga dagar tjejer!

     

Golden Light!

Sitter här vid datorn och har verkligen inget att göra. Jag tittar ut genom fönstret och ser att ljuset där ute är inte som vanligt. Det är mörkt ute fast ändå ljust. Påminner lite om ljuset som de använder i filmen "trollkarlen från oz". Lite orange/guld färg i ljuset.


Fatta nu hur tråkigt jag har, när jag sitter och tänker på ljuset där ute.

snark... funderar på att gå och lägga mig och sova.

Ska ändå upp tidigt i morgon mitti och packa. Ska till Marstrand med Frida och Isabelle. Vi ska bo hos Isabelles mamma som har sommar hus där. 
Ser verkligen fram emot detta! Ska nog äta på Lasse-Maja i morgon kväll, Älskar Lasse-Maja!!  




Godnight Sleeep tight! 




RAppy!

Grattis till Frida, som just lärt sig något nytt. Säger inte vad, det får ni klura ut själva!

På tala om ingenting så har jag äntligen hittat min egen väg. 
Och så här Glad blir man om man hittat sin egna väg!



Hello Summertime!

Äntligen sommarlov!! I onsdags var det avslutning i skolan, himla skönt! Började morgonen med lite musik i aulan sedan fika i klass rummet. Efter allt mys med klassen drog Clara och jag till henne i Fjärås, lagade en underbar lunch och provade kläder från hennes garderob. 

  

Kvällen började jätte bra och slutade i katastrof! Början på kvällen åt ett gott tjej gäng middag hos Lisa som serverade pasta och kyckling. Efter lite dans och sång drog vi vidare till Vican, där det var helt dött. Tog oss en promenad till vår gode vän Mathias där vi stannade en stund. Runt klockan 12 orkade man inte mer. Stod och väntade på bussen som inte kom, och fick börja den långa resan hemåt, BY FOOT. Stötte på Linda igen och vi drog till stora enen där det tydligen skulle vara en fest. Kom in och stannade i 5 minuter, sedan gick jag och Linda hem och lade oss. 

Tack Lisa Fisa för middagen! 
Puss

     
    

RSS 2.0