Börjar om på nytt

nu är jag trött lite trött på den här bloggen har haft den i snart ett år känns det som. :P 
så jag har börjat om på nytt, min nya blogg heter: 

http://mandasz.blogspot.com/

börja läs den istället ;D 
puss

p.s i lov you bell <3 

Gammalt men fräckt




Miami

Hellu, nu är jag i Miami på familjesemester. Kom hit för en dag sedan, åkte i onsdags morse, klockan 07.45 (svensk tid) lyfte planet från landveter och landade på Miamis flygplats klockan 23 (svensk tid), klockan 5 (amerikansk tid). Lång dag var det iaf. Vi hade tur mer flygen och väskorna. Vi mellan landade i både Köpenhamn och i New York. Eftersom vi landade i New York och sedan skulle flyga inrikes så var vi tvungna att checka ut och hämta våra väskor och sedan checka in igen ... segttt! But thats the way the cookie crumbles. 

I dag, torsdag tror jag att det är.. Så har det inte varit så jätte fint väder. Det har varit varmt säkert en 27 grader, men molnigt, blåsigt och även några små regnskurar kom lite då och då, Jag sov bort halva dagen vilket inte gjorde så mycket med tanke på vädret, sen tog vi hela familjen en lång promenad och tittade runt lite. Vid 2/3 tiden åt vi lunch på en pizzeria, var sedan i väg och handlade lite stack sedan tillbaka till hotellet och sen i väg igen till Familjen Svensson på middag.
De säger att vädret skall bli dåligt i morgon igen men sedan bättre på Lördag eller Söndag, så förhoppnings vis blir det shopping i morgon :D 

puss och kram saknar er alla !!



BILDERNA FRÅN FREDAGEN DEN 17 OKTOBER KOMMER!!
var inte jag som var fotograf den kvällen. 

Uppdatering: Helgen

Fredag, 17 Oktober: Skojig kväll hos ms.Wennesjö. Frida Isabelle Tobias Jesper Jag och Martina lekte charader, dansade popade popcorn,  mm!! mycket trevlig kväll  TACK SÅ MYCKET Martina! 

Bilder kommer upp!

Lördag, 18 Oktober: plugg på dagen, missade avriggningen och afterski partyt i Gbg, gick istället och fikade på Cafe Karma med Clara, sen Kom Anna och Karin. Drog vi vidare till Joakim. Blev sedan hem skjutsade av Johan. Trevlig kväll igen även om den blev lite små stel.  

Puss  

CIAOoo!

Kom nyss hem från skolan, trött som bara den! Har mycket plugg framför mig så jag skall snart sätta igång med det. Mest stressad är jag nog över Italienska provet som jag har i morgon. Har inte hunnit plugga på det än, pga att jag haft så mycket annat. Skall sen i väg på dansen vid 6 och dansa i två timmar.. bra träning men vet inte om jag hinner. 
Kommer inte skriva så mycket i dag eller den här veckan tack vare plugget! : ( 
mycket nu innan jag drar i väg på semester! om en vecka! drar jag till MIAMI!!!!! nicenicenicenicenice

Peace! 




Good Girl Gone Bad


Between the lines


Nu sitter jag här och funderar igen. Nu är allt som tyger mitt hjärta borta. Vad kommer hända härnäst? 
Skönt att det är över iaf. Det var allt på tiden att jag insåg vilken idiot jag har varit som inte släppt honom tidigare. Så som han behandlat mig. Lekt med mina känslor. Och allt jag har gjort var att försvara honom för mina vänner som tyckte att han behandlade mig som skit. Skulle lyssnat på dem tidigare. Inte värt att slösa bort tid på någon som honom. 
Inte trodde jag att jag skulle hamna i den fällan. Antar att vi alla gör det någon gång.
Har inte fallit för någon innan, rädd för att visa mina känslor, rädd för att bli sårad. Dum nog visade jag mina känslor och precis det jag var rädd för blev sant.

Men nu är dem problemen borta, skall ta bort allt som har något med honom att göra så jag glömmer honom fort. Skall sedan ut och ragga på nytt.

Watch out boys ! Here I come!

Första helgen i Oktober.

I Fredags var jag med Frida inne i Göteborg o tittade lite i affärer, det var meningen att jag inte skulle köpa något men det slutade som vanligt, jag kom hem med en ny blus från melmelli. Jätte fin!  



I går kväll kom Martina, Frida, Clara, Jonas, Filip och Sebastian hem till mig, vi... aa vad gjorde vi!? typ pratade? Filip och Jonas dansade o ja.. det var typ det. Skoj hade vi iaf! 
Efter det vet ingen vad som hände.. 





puuss o hej

Top Model

Har precis tittat klart på top model. Whitney vann allt !! 
och jag som hejade på Anya :(



Absolut!




RSS 2.0