Färger

Såg ni Regnbågen i dag?? Hur fin som helst! Såg ut som den slutade på vår brygga, tänk om den gjorde det!?!?


Modeler: Daria Werbowy and Ashton Kutcher
Vår och sommar kollektionen 08 för Pepe Jeans






Fredag



 Fredag kväll:
Klänning: Hunky Dory
Strumpor: Odd Molly
Skor: Prime boots

Kräftskiva

I fredags var jag på kräftskiva hos Linda Karlsson, jätteskoj hade vi !! 
Tack så mycket Linda för en lyckad kväll!!



Såhär påklädda var de inte under kvällen.. 

Tittade på Porr..



Studiedag och jag shoppar

I går hade vi studiedag. Meningen att man skall sitta hemma och plugga men lata jag drog in till Göteborg och shoppade med mamma. Vi skulle letat efter ett par stövlar till mig men kom tillbaka med 8 påsar med kläder och inga stövlar alls, typiskt. 

I måndags kväll var Bellan och Frodo hemma hos mig. Vi skulle egentligen tittat på film och spelat wii men slutade med att vi satt och kollade på "Zack and Cody" på Disney Chanel och somnade klockan 11. Sikken kväll! 


I dag har det inte hänt så mycket. Jag har varit i skolan, Joakim flög till Kanarier örna och vi fick spaghetti och köttfärs sås i bamba. 



NY KÖPT!

Klänning: Zara
Halsduk: Gina Tricot

PUss Kalas!

FAnny BAnny heter HON!

ÄLSKAR DIG FANNUU!






Helgen

FREDAG
I fredags tog jag det lugnt med familjen tittade på "Arn". Säger bara, se den ni som inte har sett den !!

LÖRDAG
Det var väldigt mycket träning i Lördags. Först gick jag på lång promenad med min hund, sen spelade golf med Isabelle och sen tennis med Fanny, var helt slut efteråt!  men det är nyttigt att träna! 

På lördag kväll kom Isabelle, Frida, Martina, Josefin, Coffe, Rohana, Joakim, Johan, Joar och Philip hem till mig och vi spelade kort och Gh. Vilket var både roligt och mysigt! 

SÖNDAG
Hjälpte Fanny med att rensa hennes garderob och blev utställd av en galen gubbe för att jag inte plockat upp bajs efter hunden. hahaha! 


Stackars mig (A)

Tror jag håller på att bli sjuk. Har mått dåligt hela dagen och nu är jag hur trött som helst. Skall ta det lugnt i kväll, lägga mig tidigt och titta på tv. Hoppas det blir bättre tills i morgon! 

Ledsen att jag inte skriver så mycket i dag, men ni måste förstå mig.. fan nu kom huvudverken!! 


puss & kram




Elin lagar min mat ;)

     

Plugg kväll

I dag har det varit en lång skoldag har haft två håltimmar, började klockan 8.25 i morse och slutade 16.30. Och nu har jag en bunt av böcker framför mig, hatar läxa!! Åt iof frukost på espresso house med Karin i morse så en god start på dagen var det iaf. 



  • Några goa pannkaks bilder med Elin coming up! 

PUSS!

Love trap

Kärlek.. kärlek .. kärlek..
Varför skall det vara så svårt?!

Som min mamma säger " I din ålder skall det inte finnas några problem med kärleken". Det gör det. Killar är speciella. Antingen älskar man dem eller så hatar man dem, finns liksom inget där emellan.
I mitt fall så känns det som om man sitter på en gunga, åker fram och tillbaka, fram och tillbaka. Händer inte så mycket. Det man väntar på är att någon skall hoppa av och stanna gungan. Det gäller bara att ta det där steget. Man vill att han skall göra något av saken, men det blir att man får göra allt själv. Det fungerar fortfarande inte, vinden är för stark, man måste vara två för att få stopp på gungan. Vi måste samarbeta.


För att det skall bli ett bra och stabilt förhållande så behövs ärlighet, tillit och samarbete.
Utan dem fungerar det inte.

Jag hoppas nu att vinden blåser åt rätt håll, så vi kan stanna våran gunga och gå vidare<3



I'm loving it!

Frida loves it
I love it!




RSS 2.0