Hamsterpaj!

Stackars stackars Karin.. 

Hon var så himla stolt över att hon äntligen fått sig en liten vän hamster Mario.
Efter hon bara hade haft Mario i en vecka bestämde hon sig för att dela med sin vänskap med Mario till Fanny. 
När Karin väl skulle presentera Mario för Fanny uppstod ett problem. Hamstern var död. Den hade legat i 2 dagar död i ens egen bur utan att Karin ens märkt något. 

Vilken bra kompis man kan vara Karin.. 

Karin hade begravning. Bara Fanny, syster Greta och mamma Pia var bjudna. Hon hade organiserat begravningen så fint med en maskros och en blå Max kista. Hon hade även varit så fyndig och gjort ett kors av två glaspinnar som hon tejpat i hop och skrivit Mario <3 på. Och även datumet hade hon skrivit in, 16/05/08
Det är faktiskt inte lätt att förlora en vän. 

Karin som är så duktig på engelska hade skrivit en dikt till Mario. Dikten var döpt efter honom "Nintendo".
 

Nintendo, Nintendo 
is good
Mario mario has a bro 
Mario mario is now dead 
brother Luigi will now take care of him in hell

Denna dikt hade Karin läst upp under begravningen med tårar i ögonen.

Vi tänker på dig Mario och även dig Karin! 
Take care <3

image101

Dansa dansa rör på hela kroppen!

Denna veckan har jag haft fullt upp! Jag har haft grymt mycket att göra i skolan och sedan har jag dansat fyra dagar i sträck. Så nu är man helt slut!! I Fredags kväll var jag, Jl och Clara hemma hos Philip, själv klart var det inte bara vi fyra utan massor av andra killar också. Detta var väldigt trevligt! 
I går kväll hade vi mys kväll och tittade på melodifestivalen hemma hos Jossan. Jag och Vican delade på en Ben & Jerry, sjukt gott!

Har tyvärr inga bilder från helgen än men får väl dem snart. 

Här är två bilder från när jag, isabelle och froddo var i GBG för ett jävla bra tag sedan! 
Puss
 

Old things brings back memories

Tittade igenom gamla bilder från förra året, får en att minnas hur kul det var förra sommaren. Hoppas denna blir minst lika bra det här året! 

           

You will be a champion if you are trained by one

I går spelade jag och Isabelle golf. Först hade vi lektion i en timme då vi trännade putt och chip. Efter lektionen gick vi ut på nio hålls banan med golf mästaren Peo. Lärde oss mycket av honom. Tack Peo att du orkade stå ut med oss trotts kylan.

På kvällen drog jag och Amanda Jl tillsammans med Joakim och Philip till Clara som bor i Fjärås. Alltid lika spännande att åka till Fjärås, blir alltid som ett litet äventyr. Hemma hos Clara var det några killar från Jls och Claras klass som hela tiden kollade på Hockey. Segt.. Ute på altanen satt jag och philip och snackade ett bra tag med 40 filktar och kuddar eftersom det var så J**** kalt! Under tiden Jl, Clara och Joakim bakade. Mysig kväll.. NOT! 

Drog hem vid tolv, hade tänkt dra tidigare men det var ju Fjärås jag va i och där går ju bussarna var fjärde timme.  Inte så lyckat. 

Jag kom hem själv och efter en kvart kom Jl hem till mig och möss med mig :) 
Det var allt jag hade att berätta, Nu måste jag Plugga 

Puss

    




Large size

I dag har det varit en lång dag. I morse hade vi sovmorgon till klockan 9 inte för det är så värst länge men ändå det var riktigt skönt att få sova lite extra. Hade väldigt mycket håll timmar i dag på den sista håll timmen gick jag, JL, Isabelle, Frida och Osin till Kungsmässan. Först gick vi in på Lindex där Isabelle och Frida skulle köpa sig en födelsedags present till någon då tittade jag och Jl runt bland underkläderna. Helt sjukt jag hittade en BH med stolek 90F, den var gigantisk!! haha så jag var bara tvungen att ta kort på den :P Efter små titt i andra affärer satte vi os på Mc Donalds och åt glass, så himla gott!!! Efter Kungsmässan lämnade vi Jl på stationen och så gick vi tillbaka till skolan. Innan Bild lektionen började skateade jag runt på Osins longbord med Frida som gick bredvid mig hela tiden, det var skojigt. :D 
Efter skolan gick jag och mamma till Kungsmässan och kollade på en klocka till mig. Vi hittade en som vi beställde. Köpte 2 vita linnen, en vit t-skirt och en svart väst som jag ska ha på dansen nästa vecka.
När vi kom hem visade mamma mig en del av höst kollektionen från "Manufacture D'essai". det var 6 stycken skinn väskor som var väldigt snygga, men man kan ju inte behålla alla så jag valde en Brun skinn väska med ett brett spänne med metall bokstäver på, ur snygg!
Har precis tittat klart på "Kill Bill" som gick på svt 1 alldeles nyss. Jag funderar nu på att gå och lägga mig, så jag tror jag ska göra det med. Är helt slut. 

Goodnight sleep tight.

  <- det är den jag tänkte behålla. <- 90F

 

Vicans födelsedag i går!!

Hej jag glömde skriva att det var Vicans födelsedag i går så ett STORT grattis till henne!! 

Veckans babe: Victoria Bergstrand <3


image76

En dag med favoriterna

I morse hade vi del 2 i matte nationella, det gick mycket bättre än förra veckan måste jag säga! Efter provet gick jag, Vican och Linda till Kungsmässan för att fika och kolla runt lite, Linda köpte sig en fin klänning och en present till sin syster och Vican köpte sig en URSEXIG bh som hon troligtvis kommer ha på sig i mon (undra vad hon ska göra? ). Efter ett par timmar på Kungsmässan gick vi tillbaka till skolan och satte oss ner med filmanalysen som vi ska redovisa på fredag. Satt med arbetet i fyra timmar, sedan gick vi tillbaka till Kungsmässan köpte oss varsin Mc Donalds glass och varsin snack wrap, urgott! Efter någon timme, runt halv 6, gick vi till stadshuset där vi skulle lyssna på ett stadsmöte. Efter 25 minuter var jag tvungen att dra till tennisen, spelade i en timme sendan tog jag bussen hem. Sedan har det inte hänt så mycket mer idag. Har ont i axeln nu efter ha burit runt på en tung väska med både laptop och tennisraket i.

Puss

Bilder från i dag lägger jag upp :

        I call this sexy backs <3

Konfirmation

I lördags Konfirmerades Kalle. Runt klockan 1 var vi alla på plats i kyran redo inför gudstjänsten. Efteråt sammlades alla utanför och tog kort på konfirmanderna. Runt 3 kom gäster hem till oss, släkten och vännerna. 
Vid åtta tiden stack jag och Jl till Kungsbacka för att grilla med Amanda Noring och Michaela Andersson och 3 av deras vänner. Det var mysigt. Vi tog kvart i tio bussen hem och då gick jag hem till grannen, fanny banny, och tittade på film, Date movie, tillsammans med henne, Charlotte och Karin. Mys pys var det :D 

Puss

   

Gangsta meeting

I fredags var det dags för gangsta kväll, Victoria och Linda hade tjejmiddag sedan fest. Temat var Hiphop/gangster. Jätte trevligt verkligen! Har snott några bilder av några på fejsan etersom jag själv inte tog några, hoppas de inte blir allt för arga att jag lägger upp några sköna biler här. 

Puss, och tack Vican och Linda för en kulig kväll! 

    

Time to settle down

I Onsdags hade jag och Amanda Jl det jätte mysigt, vi grillade på stejla udde. Jag fixade korv, bröd, marshmallows  och grillen, Amanda fixade resten (inte mycket :P ). Men vi hade det i alla fall trevligt. Bilderna från förra helgen orkar jag inte lägga upp så här kommer bilderna från grill kvällen istället. 

Puss
     

Vanlig skeeten Måndag

Hej idag har verkligen inget roligt hänt. Vanlig dag i skolan. Har Nationella prov på onsdag i matte så jag ska plugga lite till det nu.

Haa dett bra 
pussss

Helgen

I dag har det varit underbart väder precis som i går! I går spelade jag och Isabelle golf på Hamras driving range, Det var verkligen jätte kul! Tog sedan det lugnt på kvällen. I dag har jag varit inne i Göteborg på middag hos farbror Nino för att Nonna (farmor) och lilla Isabelle (min kusin) som fyller år. Isabelle har blivit så stor nu, fyller 1 om ett par dagar, kan fortfarande inte går istället krälar hon sig fram på golvet. haha hon är ju för go! 

I fredags var jag med Vican och Linda inne i Göteborg och shoppade. Och vi såg en skit snygg kille som jobbade i en affär där, säger inte vilken då kommer ni bara ta honom, haha. Jag köpte en Fin kavaj/jacka, från Nolita, verkligen nöjd med köpet även om det gick åt alla pengarna på kortet. Men så är det, bara till spara nu. På kvällen passade jag ungarna på lille brors kalas, det var alldeles för jobbigt så jag gick ner till Mariedahl kiosken där Vican och Sofia jobbade. Sedan kom Linda och Lisa dit. Efter jobbet åkte vi alla hem till Vican och spelade poker med ett par killar. Mysigt ;) 

Detta var min helg,

Puss

P.s. lägger upp bilder i mon från helgen d.s

Regnig första maj.

Nu sitter jag på sängen med Victoria och datorn. Vican sms:ar och jag bloggar, vilket liv vi har! Det är första maj och det regnar, det suger. I går var det valborg och jag, Amanda Jl och Clara åt pizza tillsammans. Sedan träffade vi Nicklas en snabbis och sedan träffade vi två killar som följde med hem till mig. Det var trevligt.

I kväll ska Victoria, Linda, Lisa och jag titta film "the Color Purple" som vi sedan ska göra en film analys av till svenskan, och resten av kvällen ska vi mysa. <3


Puss

RSS 2.0