Första Advent

Då va det snart Jul igen. Vädret är förjävligt och snön har inte kommit än. I går va det Fiesta på Divine men jag o Frida drog oss vidare tidigt, hem till mingel (L).
Är ovanligt trött idag och har egentligen inget roligt att skriva men ska försöka komma på något.
Snart är det jul o då händer allt det roliga, VÄSTINDIEN och MIAMI! Åker den 22 december!
WoooHooo! hejdå


This is IT!

Värt att se den mycket bra gjord och MJ är så himla Grym! Vill se den igen!
Synd att han lämnade jorden så tidigt ville se mer utav honom, men hans musik kommer alltid att leva även om han inte gör det.
Rest in Peace
Michael Jackson
We are the ones who make a brighter day

Hannah o Afra 18år!


Halloween

Då va det exakt ett år sen jag kom hem från Miami! hade varit skönt att få åka bort men detta lovet är jag på hemaplan! Halloween firades två gånger detta lovet, först i Onsdags då jag Frida Fanny och Martina va på Parken och i Lördags då ett tjejgäng först va hos Helena och sen Mingel. 
Parken Onsdag 28 Okt: Åkte vi in till Parken Jag Frida Fanny och Martina. Martina va "the ring" girl, Frida troll, Fanny leopard och jag häxa. Parken va jätte skoj för det kändes som alla verkligen hade gått in för det. Det ända jobbiga va nog de äckliga killarna på dansgolvet som tryckte sig på mig frida och fanny och drog sig ifrån Martina, haha undra varför!? :P 
lyckad kväll iaf, Stackars Calle som kom och hämtade mig o Frida vid 2 då vi va tvungna att äta hamburgare men en uteliggare haha! han va smått irriterad att det tog sådan tid!  
Mingel Lördagen 31 Okt: Hade mycket skoj hemma hos Helena. Petro hade ont i armen efter vaccination skrek som en stucken gris när vi nuddade hennes arm. Linda Emma o anniee var döda skolflickor, Martina som vanligt "the ring" girl, Jenny snickare, petro ? ingen aning haha o jag var Audrey Hepburn, resten var tråkiga och klädde inte ut sig..
På mingel va det bara mycket folk o stora händelser.
buuuuuuuuuuuuu

RSS 2.0